Vanliga frågor och svar

Allt inom ventilerade golv och golvkonstruktioner.

Vad innebär ventilerade golv?

Ventilerade golv är en konstruktion av golv där det finns en luftspalt mellan golvytan och underliggande ytskikt. Syftet med dessa luftspalter är att möjliggöra luftcirkulation under golvet, vilket kan ha flera fördelar:

Fuktreglering: Genom att ha luftcirkulation under golvet kan eventuell fukt som samlas där torka ut snabbare. Detta kan minska risken för mögel- och rötskador.

Isolering: Ventilerade golv kan också användas för att förbättra isoleringen i byggnaden genom att luftspalten fungerar som en isolerande barriär.

Temperaturreglering: Genom att tillåta luft att cirkulera under golvet kan man bidra till att reglera temperaturen i byggnaden, vilket kan vara särskilt användbart i klimat med extrema temperaturförändringar.

Vilka typer av golv erbjuder vi?

Vi är specialiserade på ventilerade golv, idrottsgolv och golv med golvvärme. Oavsett ditt behov, har vi rätt golv för att förbättra din inomhusmiljö och prestanda.

Vad är det för garantier och försäkringar på våra golv?

Vi är stolta över att erbjuda en 10-års garanti på alla våra golv efter installationen. För att ytterligare säkerställa din trygghet erbjuder vi även en trygghetsförsäkring, vilket ger dig extra säkerhet när du väljer oss som din golvinstallatör.

Skillnaden mellan distansmatta och högbyggande golv?

Valet står mellan ett ventilerat golv med distansmatta eller ett högbyggande golv. När det kommer till högbyggande golv arbetar vi med: Giha golv.

Finns det något avdrag att nyttja när jag anlitar er?

När du anförtrottar oss ditt golvprojekt, inkluderar vår service att hjälpa dig med rot-avdraget. Det ger dig möjlighet till 30% avdrag på både material- och installationskostnaden. Vi står redo att besvara dina frågor och funderingar, så tveka inte att kontakta oss.