Läs mer om våra golv

Vi hjälper dig från start till mål. Tillsammmans kan vi skapa ditt drömgolv!

Tjänster

Ett modernt och bekvämt golv ger dig det perfekta hemmet! Hållbart & kostnadseffektivt 

Våra tjänster inom ventilerade konstruktioner

Det finns många anledningar då man kan behöva vända sig till oss, men en gemensam faktor är fukt och ventilation. Det är nämligen jätteviktigt att man ser till så att alla byggnader och konstruktioner är välventilerade på ett eller annat sätt. Med dagens moderna byggnadsstilar och material tillkommer andra krav på ventilationslösningar än tidigare och det är där vi kommer in i bilden för att lägga ventilerade golv.

Optimal Inomhuskomfort

Våra ventilerade golv ger en jämn och behaglig temperatur i hela rummet, vilket säkerställer optimal inomhuskomfort året runt.

Energibesparande Teknik

Med avancerad ventilationsteknik minskar  uppvärmningskostnaderna, vilket ger dig lägre energiräkningar.

Lång livslängd & lågt underhåll

Våra golv är designade för att vara hållbara och kräva minimalt underhåll, vilket garanterar en lång livslängd och mindre besvär.

Innovativ design för alla stilar

Med ett brett utbud av ytor och designs, garanterar våra ventilerade golv att passa in i alla typer av inredningsstilar.

Våra leverantörer

Ventilerade golv från kända leverantörer

Varför vända
sig till oss?

Vi tar hand om hela processen – Smidigare än så blir det inte!

Kunder som kontaktar oss vill ha hjälp med fukt i byggnader och konstruktioner och vi levererar. Våra unika lösningar är alltid skräddarsydda efter kunden och dennas behov. Med andra ord kan vi erbjuda lösningar som ingen annan kan när det gäller alltifrån uppreglade golv till ventilerade golv och golvvärme. Vi håller oss uppdaterade om smarta lösningar och är alltid öppna för att anamma nya detaljer och metoder för att göra arbetet ännu bättre jämfört med våra konkurrenter.

Ventilerade golv för dig i Stockholm

Ventilerade konstruktioner

När det gäller nyproduktion som kräver hög komfort, snabbare byggtider och en oförneklig garanti för övergolvet och den inre miljön, är vi ditt självklara val.

Tempererade & sköna golv

Även om våra golv kanske inte syns, kommer du definitivt att märka skillnaden. Våra kunders positiva feedback är oändlig, Det första valet att kontakta oss.

Idrottsgolv

Att designa idrottsgolv är mer än bara ett jobb, det är en vetenskap. De måste ha rätt stuts och det rätta ljudet. Under en stor del av dessa idrottsgolv finner du våra mekaniskt ventilerade golvstrukturer.

Högbyggande golv

För byggprojekt med högre strukturer är våra högbyggande golvsystem den perfekta lösningen. De kommer alltid med ventilation, aldrig bara som passiva system.

Ventilerade golv –  Konsultation

Inget att förlora, allt att vinna – Gratis konsultation om våra färdiga golvprojekt

Få gratis konsultation om våra skräddarsydda golv som ger dig möjligheten att utforska ditt drömgolv utan några förpliktelser – välkommen!

Skräddarsytt golv

Ett modernt och bekvämt golv ger dig det perfekta hemmet!

 Golv av hög kvaltet

Hög kvalitet på ventilerade golv

De tjänster vi erbjuder kan användas både av företagare och privatpersoner för små och stora ytor. Vi tar oss an alla former av projekt och ser till så att du som kund får ett önskat slutresultat. Ett arbete som utförts av oss blir ordentligt och hållbart utfört.

Dessutom får du alltid en garanti för samtliga av våra utförda projekt. Garantin gäller i tio år. Utöver den långa garantitiden dokumenterar vi alltid våra arbeten med detaljerade bilder och texter om varje utfört projekt

Skräddarsytt golv för hem & källare

Funktionskontroll på ditt nya ventilerade golv

Även en funktionskontroll ingår efter första året och vi påminner årsvis våra kunder om att kontrollera att det monterade systemet fungerar som det ska och att filter är rengjorda.

Om fastigheten senare byter ägare finns en behändig dokumentation till hands om projektet och dess funktion, så att den ventilerade konstruktionen inte glöms bort. Men självklart finns även vi om man behöver hjälp eller rådgivning..

Köp ventilerat golv 

Skräddarsytt vetilerat golv från Jape och Nivell

Vi har ett brett samarbete inom branschen och kan därför erbjuda våra kunder kompletta lösningar. Genom vår gedigna erfarenhet har vi skaffat oss en unik kunskap i branschen, vilket ger dig som kund bättre lösningar tack vare att vi vet vad som fungerar och inte.

Våra ventilerade golv håller alltid högsta kvalilteten från kända leverantörer som Jape och Nivell för att kunden ska vara nöjd med sin konstruktion.

 

Vetilerade konstruktioner

Vårt vetilerade golv kombinerar stil, funktionalitet och komfort för att skapa det drömgolv du alltid önskat. Hållbart & kostnadseffektivt!

Ventilerade golv för hem & Källare

Bygga nytt eller åtgärda befintlig konstruktion?

Oavsett om du ska bygga nytt eller åtgärda en befintlig konstruktion hjälper vi gärna till. Är du osäker på om du har problem med fukt? Köp en fuktmätare och ta reda på saken. Mät fukten på väggar och golv, framförallt i källare och bottenplan. Om värdena är för höga är det bra att åtgärda det så fort som möjligt innan det uppstår större problem.

När du ska bygga nytt ger våra lösningar inte bara ett välventilerat slutresultat. Att bygga in mekaniskt ventilerade system gör även torktiden mycket kortare under själva byggprocessen. Därför kan man med fördel anlita oss under ett byggprojekt för att säkerställa att byggtiden förkortas och att man samtidigt får en konstruktion med ett modernt och effektivt ventilationssystem.

Få prisförslag på nytt golv

Uppreglade golv & ventilerade golv

Vi erbjuder dig som kund konstruktion av ventilerade golv & uppreglade golv. Dessa golv gör att det minskar fuktintaget, får bort dåligt lukt som kan tillkomma samt få bort radon.

Vi erbjuder även mycket annat än bara uppreglade- & ventilerade golv.

  • Uppreglade golv på betongplatta
  • Montering av golvvärme med bästa kvaliten som finns
  • Ventilerade golv från alla leverantörer så som Jape & Nivell
  • Vi sköter all montering, städning & planering kring dina golv

Välventilerat rum

Boka möte & få fri konsultation

Kontakta oss när du vill bygga ett välventilerat rum där fuktspärren uppfyller alla krav på funktion, när du vill installera ett golvvärmesystem eller behöver hjälp att torka fuktiga, befintliga syllar efter en översvämning. Inga uppdrag är för små eller stora för oss, men efter att vi utfört projektet får du en hållbar och effektiv konstruktion som aktivt ventileras och håller dig och din omgivning hälsosamma.

 

Senaste nyheterna