Om oss - Amalin AB

Vill du veta vad ditt projekt kostar? Vi erbjuder ett hembesök där vi plockar fram en offert till dig.

Om Amalin AB

Jag (Carina VD på Amalin) är mor till två vuxna döttrar och har tillsammans med min man Johan arbetat med ventilerade konstruktioner i Amalin i över 5 år. Johans erfarenhet av dessa montage sträcker sig tillbaka till början av -90 talet. Min unika arbetsmetod och ordningssinne har bidragit till att lyfta branschen. Under våra nästan 30 år tillsammans har jag ansvarat för ordningen i Johans företag. Johan hjälper mig med montagen, men i övrigt klarar jag mig själv, vilket är roligt. Jag ser fram emot att skapa en bättre inomhusmiljö och lösa mina kunders fuktproblem.

 

Vårt mål är inte att bli störst utan bäst! Vi är ditt självklara val på marknaden.

VD Stockholm Poolservice

Carina

VD, AMALIN AB

Optimal Inomhuskomfort

Våra ventilerade golv ger en jämn och behaglig temperatur i hela rummet, vilket säkerställer optimal inomhuskomfort året runt.

Energibesparande Teknik

Med avancerad ventilationsteknik minskar  uppvärmningskostnaderna, vilket ger dig lägre energiräkningar.

Lång livslängd & lågt underhåll

Våra golv är designade för att vara hållbara och kräva minimalt underhåll, vilket garanterar en lång livslängd och mindre besvär.

Innovativ design för alla stilar

Med ett brett utbud av ytor och designs, garanterar våra ventilerade golv att passa in i alla typer av inredningsstilar.

Garanti och driftavtal

Ventilerat golv är en smart investering som ger dig både ökad energieffektivitet och besparingar i det långa loppet. Vi står bakom kvaliteten på alla våra installerade och sålda ventilerade golv, vilket är varför vi erbjuder en 10-årig garanti för din fulla trygghet. För att säkerställa att våra golv alltid lever upp till de högsta standarderna genomför vi dessutom årliga kvalitetskontroller och upprätthåller en öppen och positiv dialog med våra uppskattade kunder. Din komfort och nöjdhet är vår högsta prioritet!

Få våra tjänster billigare

Om du som privatkund vill kunna få våra tjänster till ännu bättre pris kan du använda dig av rotavdraget. Det är ett skatteavdrag som man kan använda sig av när man anlitar hantverkare för hushållsnära tjänster, alltså för bostadshuset eller lägenheten. Läs gärna mer på Skatteverkets hemsida om du är osäker på om du uppfyller kraven och kan ha rätt till rotavdraget. Vi ser självklart till att ordna med rotavdraget åt dig både på offerten och fakturan då rotavdraget inte innebär någon förlust för oss.

Smart lösning – ventilerat golv  

Våra lösningar skapar möjligheter

Med hjälp av våra lösningar för nybyggnation och renovering skapar vi möjligheter som gör stor skillnad för våra kunder i deras vardag. Ett typiskt exempel är när vi monterar ventilerade golv i en kall och fuktig källare. Efter att vårt projekt är slutfört blir källaren varm, torr och mysig att vistas i. Det skapar möjligheter att utnyttja källaren till alltifrån förråd till bostadsyta, vilket inte hade varit möjligt tidigare. Med andra ord skapar våra ventilationssystem bättre inomhusmiljöer och säkerställer att du som kund kan utnyttja utrymmen och lokaler som annars inte hade varit möjliga att använda.