Undrar du vad det kostar?

Vill du veta vad ditt projekt kostar? Vi erbjuder ett hembesök där vi plockar fram en offert till dig.

Är du nyfiken på ett nytt golv?

Våra säljare finns i Stockholm nära dig för att hjälpa dig!
Välkommen till Amalin AB!

Vi kontaktar er inom 60 minuter.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att anlita oss?

Kostnaden för att samarbeta med oss kan variera betydligt från ett projekt till ett annat. Det finns olika delar som påverkar priset, såsom projektets omfattning, val av material och andra individuella faktorer. Vi ser fram emot att kunna stödja dig och ditt unika projekt på bästa möjliga sätt.

Kan jag göra ändringar i designen under byggprocessen?

Det beror på vilken fas byggprocessen befinner sig i och vilken typ av ändringar du önskar. Mindre justeringar kan ofta göras medan större förändringar kan kräva mer tid, arbete och eventuellt extra kostnader. Det är viktigt att diskutera eventuella förändringar med din entreprenör så snart som möjligt för att förstå de potentiella konsekvenserna.

Vilka är de mest populäraste stilarna för ventilerade golv i Sverige?

I Sverige fokuserar designen av ventilerade golv oftast på funktionalitet, hållbarhet och estetik som kompletterar den skandinaviska stilen. Det finns inte några specifika ”stilar” för ventilerade golv, men materialval och finish tenderar att reflektera en ren, minimalistisk och naturlig känsla, i linje med den skandinaviska designtraditionen

Vad är skillnaden mellan ett ventilerat mot uppreglat golv?

 Ett ventilerat golv är designat för att tillåta luftcirkulation under golvytan, vilket hjälper till att reglera temperatur och fukt. Utrymmet under golvet kan också användas för teknisk utrustning. Ett uppreglat golv å andra sidan innebär att man har lagt träreglar (eller liknande material) på ett befintligt golv, oftast för att jämna ut ojämnheter eller för att lägga nya ytskikt. Uppregling tillåter inte samma nivå av luftcirkulation som ett ventilerat golv.

Vilka garantier kan jag förvänta mig med mitt nya golv?

10 års garanti erbjuder vi på på ventilerade golv. Garantin för ditt ventilerade golv kan variera beroende på tillverkaren av golvmaterialen och den entreprenör som utför installationen. Vanligtvis kan du förvänta dig en garanti som täcker defekter i material och arbete. Garantins längd kan variera, men ofta ligger det mellan 1-10 år. Det är viktigt att läsa igenom garantidokumentationen noggrant och diskutera detaljerna med din leverantör eller entreprenör.

Gratis konsultation och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta vi dig inom 60 minuter.

Vill du veta vad ditt projekt kostar? Vi erbjuder ett hembesök där vi plockar fram en offert till dig.

10 års garanti

30% ROT-avdrag

Helhetspartner

30 års erfarenhet

Fulla valmöjligheter

Trygghetsförsäkring

Branschledande priser

Vi sköter hela processen

100% nöjd kundgaranti